Investeren in Vintage

Wanneer je investeert in vintage, geef je bestaande items een nieuw leven. Voor het product hoeven geen nieuwe grondstoffen verbruikt te worden. En het belandt ook niet op een afvalberg. Je maakt gebruik van wat er al is en dat maakt vintage duurzaam. Het is één van de belangrijkste redenen waarom we zo dol zijn op vintage. Alle vintage horloges die wij aanbieden zijn kwalitatief ijzersterk en dat voor een fractie van de nieuwprijs. Niet voor niets zijn ze al een paar levens meegegaan.

Eén van de favoriete eigenschappen van vintage: de verhalen erachter. Kleine gebruikerssporen tonen een glimp uit het leven van de vorige eigenaar. En zelf vragen we altijd naar het verhaal achter een vintage stuk. Dat geeft zoveel meerwaarde. Konden onze horloges maar praten; zo benieuwd wat ze allemaal hebben meegemaakt en waar ze zijn geweest?

Zo nieuwsgierig naar de journey van onze mooie Tank horloges. Zijn ze naar Ascot geweest, op een Swan die de haven van Saint-Tropez binnenvoer, hoog in de lucht op 60.000 voet in de Concorde, genietend van een high tea in The Ritz, kijkend naar de Snow Polo in St. Moritz, feestend in Le Pirate in Roquebrune-Cap-Martin? Ik kan het bevestigen noch ontkennen... maar het is waarschijnlijk

Konden onze horloges maar praten; zo benieuwd wat ze allemaal hebben meegemaakt en waar ze zijn geweest?

Vintage is altijd een goed idee

Bewust kopen begint bij snappen hoe dingen werken. Als je het hebt over horloges met een goed verhaal, dan is vintage een open boek. Soms met een rijke geschiedenis, soms met het verhaal van de drager nog zichtbaar of zelfs voelbaar. Vintage is duurzaam. Genoeg reden om een ode te brengen aan vintage. Los daarvan heeft ieder Cartier horloge een rijke geschiedenis en een ontwerp dat in veel gevallen al meer dan 100 jaar oud is. Een Cartier horloge is nooit uit de mode en altijd een goed idee.

Onze Horloges

Al onze horloges hebben een story and a soul

Onze klanten

Onze klanten houden van design, klasse, kwaliteit en de allerbeste service