In een paar woorden...

Vintage Tank Watches staat voor de liefde voor Cartier, uitstekende service en advies, een eerlijk product voor de beste prijs.

Cartier is synoniem voor luxe, liefde, passie, emotie, schoonheid, kunst en kwaliteit.

Met die ingrediënten verleiden wij jou graag om voor Vintage Tank Watches te kiezen bij aanschaf van een vintage of pre-owned Cartier horloge.

Ons verhaal

Wij kopen en verkopen moderne en vooral vintage Cartier horloges, zoals de Tank Louis Cartier, Tank Américaine, Tank Les Must de Cartier, Panthère, Santos en Pasha.

Alle horloges die wij aanbieden hebben een complete servicebeurt -vergelijkbaar met een grote beurt bij een auto- gehad volgens de strenge specificaties van Cartier, dit wordt uitgevoerd door het beste horlogemakers atelier welke hiervoor geautoriseerd is.

Horloges met een lederen band worden altijd aangeboden met een nieuwe handgemaakte en ongedragen band. Op alle horloges bieden wij 12 maanden garantie.

Alles wat wij aanbieden is altijd origineel en in de staat zoals beschreven. Veelal compleet, maar ook zonder originele papieren garanderen wij de originaliteit, echtheid en herkomst. Uiteraard worden de horloges met factuur geleverd. Eventueel kunnen wij uw horloge in consignatie verkopen.

Wij werken "mean & lean" en door zelf jarenlang voor Cartier te hebben gewerkt kunnen wij de beste modellen selecteren en hiermee topkwaliteit en authenticiteit garanderen voor een uiterst scherpe prijs.

Wij realiseren ons dat er vele horloge aanbieders op internet actief zijn en waarderen de tijd die je bij ons doorbrengt!